Përdoruesit e rinj të X duhet të paguajnë një tarifë për të postuar në...

0
“Inteligjenca artificiale aktuale mund të anashkalojë masat e bllokimit të botëve me lehtësi,” tha Musk ndërsa i referohej mjeteve CAPTCHCA. Elon Musk planifikon të tarifojë...

Aplikacioni Threads teston rezultatet e kërkimit në kohë reale

0
Algoritmi “For You” i aplikacionit shpeshherë shfaq informacione që janë postuar para disa ditësh ndërsa së fundi kompania prezantoi funksionalitetin e tematikave trend. Aplikacioni Threads...

44% e shqiptarëve panë TV ose video online, e treta më e ulët në...

0
Në vitin 2022, 65% e individëve në BE, panë televizor ose video në internet (online). Ndërsa televizioni mbetet një nga mjetet kryesore të informonit për...

Android do të rritet me dyfishin e ritmit të iOS në 2024

0
iPhone ka një prezencë të fuqishme në SHBA, një bastion historik i sistemit operativ, por Apple gjithashtu ka parë rritje në tregje të tjera...

Krimi kibernetik u rrit vitin e kaluar në Shqipëri

0
Falsifikimi kompjuterik ka pasur një  tendencë  rritjeje prej 17.28 % vitin e shkuar. Kjo vepër penale përfshin krijimin ose modifikimin e informacionit digjital për...

Kompjuterët Mac me procesorin e ardhshëm M4 debutojnë këtë vit

0
Gurman tha se Apple do ti japë prioritet të lartë inteligjencës artificiale me çipet e reja M4. Mark Gurman i Bloomberg raportoi se kompjuterët e...

Pixel 9 mund të vijë me komunikim satelitor njësoj si iPhone

0
Pritet që ashtu si Apple, edhe Google ta ofrojë pa pagesë fillimisht këtë shërbim. Google mund të shtojë një veçori të ngjashme në Pixel 9...

Versioni më i fundit i Grok mund të përpunojë imazhe

0
Grok-1.5V është gjenerata e parë multi-modale e modelit AI i cili nuk mund të përpunoje vetëm tekst, por gjithashtu dokumente, diagrame, grafikë, screenshot dhe...

Meta AI “fut hundët” në mesazhet direkte të Instagram

0
Lëvizja nuk është aspak surprizë. Meta zbuloi Meta AI në Shtator të 2023 dhe që atëherë ka punuar për të sjellë chatbotin në shërbime...

Meta teston një prej veçorive më të kërkuara në aplikacionin Threads

0
Meta ka filluar testimin e funksionalitetit të komunikimit i cili mbështetet në postën e Instagram në mënyrë që komunikimi të nisë prej aplikacionit Threads. Ndërsa...