OpenAI marrëveshje me Reddit për trajnimin e modeleve të saj AI

0
Si pjesë e marrëveshjes, OpenAI do të bëhetë partner reklamimi në Reddit, që do të thotë se do të operojë fushata reklamimi në platformë. OpenAI...

Sony zbuloi smartfonin 1400 euro për entuziastët e fotografisë

0
Pajisja mund të filmojë video 4K HDR me 120fps. Në brendësi të smartfonit gjendet çipi Snapdragon 8 Gen 3, 12GB RAM dhe hapësirë prej...

Google prezantoi versionin më të fundit të Wear OS

0
Kompania ende nuk është gati të lançojë versionin final të sistemit operativ për veshjet inteligjente por versioni eksperimental përmirëson jetëgjatësinë e baterisë. Google prezantoi Wear...

Shtetet e Bashkuara arrestojnë dy vëllezër për vjedhjen e 25 milionë dollarëve në Ethereum

0
Autoritetet thanë se skema ishte ekzekutuar në Prill të 2023 duke vjedhur 25 milionë dollarë në vetëm 12 sekonda. Ata kishin fituar akses në...

Përdoruesit e Threads mund të kërkojnë postimet të fundit

0
Kërkimi për tematika të fundit është i domosdoshëm për gjetjen e informacioneve të fundit nga lajme kryesore tek sportet apo çdo gjë tjetër që...

Përdoruesit të shqetësuar ndërsa iOS 17.5 rikthen foto të fshira vite më parë

0
Disa përdorues u drejtuan në rrjetin social Reddit duke thënë se pasi përditësuan telefonët e tyre në iOS 17.5, fotot e fshira prej tyre...

Gemini vjen në formën e një paneli anësor te aplikacionet e Google

0
Objektivi kryesor i Gemini në Workspace është tu kursejë përdoruesve kohë duke kërkuar të dhëna, e-mail-e apo informacione të tjera nga aplikacione të ndryshme. Google...

Google lançon modelin më të ri AI Gemini 1.5 Flash

0
Gemini 1.5 Flash do të funksionojë për veprime të vogla që kërkojnë ekzekutim të shpejtë dhe vonesa të ulëta ndërsa Gemini 1.5 Pro gjithashtu...

Zhvilluesi e Tornado Cash dënohet me 5 vite burg

0
31-vjeçari Rus u shoqërua nga policia prapa hekurave poshtë gjykatës. Ai do të ngelet aty derisa prokurori të gjejë një burg të përshtatshëm për...

BE nis hetim kundër kompanisë Meta lidhur me “sigurinë e fëmijëve”

Bashkimi Evropian (BE) nisi hetim ndaj kompanisë Meta me arsyen se nuk janë zbatuar rregullat e Unionit lidhur me mbrojtjen e të miturve në...