Girl in a jacket

Ja pse nuk duhet ti lëmë bebet të qajnë

0
Sa shpesh mund të keni dëgjuar nga prindërit apo të afërmit tuaj “leje të qajë se i hapen mushkëritë”? E dini se në këtë...

Përgjigja definitive, a janë apo jo HARIBO me xhelatinë derri

0
Bonbonet e gomës të kompanisë Haribo gjenden në raftet e shumë dyqaneve edhe në vendin tonë. Duke qenë se edhe në pamje të jashtme...

Rregullat mbi sjelljen e mirë ndaj prindërve

0
Thotë Allahu i Lartësuar: “Zoti yt ka dhënë urdhër të prerë që të mos adhuroni tjetër pos Tij, që të silleni në mënyrë bamirëse...

Dhuna në familje, rezultat i diskriminimit gjinor

0
Familja përkufizohet nga një grup individësh i lidhur nga gjaku ose nga martesa, që jetojnë bashkë, bashkëpunojnë ekonomikisht dhe ndajnë përgjegjësitë për të rritur...

10 aktivitete që i shkëpusin adoleshentët nga kompjuteri dhe elektronika (FOTO)

0
A dëshironi që fëmija juaj adoleshent të kalojë më shumë kohë jashtë kompjuterit, e të mos mbetet i ngjitur me pajisjet elektronike? A i...

Si t’i shëroni në shtëpi thembrat e plasaritura

0
Thembrat e plasaritura apo të çara paraqesin një problem ku shumica e njerëzve ankohen dhe asnjë person nuk ndihet mirë. Duke pasur këtë fenomen,...

Sapuni i thjeshtë apo antibakterial më i mirë për fëmijët?

0
Triclosan që gjendet në sapunet antibakteriale, është ndaluar në një shtet të SHBA-së. Hulumtimet tregojnë se përdorimi i sapunit antibakterial ndryshon përbërjen dhe popullatën e...

Si të kujdesemi për orkidetë

0
Orkidetë janë që prej disa dekadash lulet e preferuara për t’u vënë në shtëpi dhe arsyeja është padyshim pamja e tyre elegante dhe delikate. Por...

Të lumtë biri im! Vetëm se… (Video)

0
Është e panevojshme të thuhet se nëna është personi më i rëndësishëm dhe inspirues në jetën e gjithsecilit. Jo se babai është më pak...

Shkenca i jep fund polemikes…A janë gratë më pak të korruptuara në politikë sesa...

0
Shumë njerëz besojnë se gratë janë më pak të korruptuara dhe kanë kritere më të larta morale për shkak të standardeve me rrënjë të...