27. Destinacioni i fundit – Husamedin Abazi & Bashkim Mehani (VIDEO)

0
Na ndiqni në... • YT: @MesazhicomOfficial • FB: https://www.facebook.com/mesazhicom/ • IG: https://instagram.com/mesazhi.com_ • WEB: https://mesazhi.com © MESAZHI. All Rights Reserved

26. Nata e Kadrit – Husamedin Abazi & Rijad Imeri (VIDEO)

0
Emisioni Kandili transmetohet në • Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30 • Kanal 10: në ora 03:30 • Mesazhi.com: në ora 23:00

25. Bëhu mirënjohës! – Fahrudin Hashani & Shpëtim Avdyli (VIDEO)

0
Emisioni Kandili transmetohet në • Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30 • Kanal 10: në ora 03:30 • Mesazhi.com: në ora 23:00

24. Hap pas hapi – Gradualiteti – Halil Avdulli & Bedri Syla (VIDEO)

0
Emisioni Kandili transmetohet në • Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30 • Kanal 10: në ora 03:30 • Mesazhi.com: në ora 23:00

23. Kush flet më mirë -Bedri Syla & Husamedin Abazi (VIDEO)

0
Emisioni Kandili transmetohet në • Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30 • Kanal 10: në ora 03:30 • Mesazhi.com: në ora 23:00

22. Si ta kuptojmë zekatin sot – Halil Avdulli & Korab Hajraj (VIDEO)

0
Emisioni Kandili transmetohet në • Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30 • Kanal 10: në ora 03:30 • Mesazhi.com: në ora 23:00

21. Pesëshja e artë – Korab Hajraj & Bedri Syla (VIDEO)

0
Emisioni Kandili transmetohet në • Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30 • Kanal 10: në ora 03:30 • Mesazhi.com: në ora 23:00

20. Kodi etik në Kuran – Bashkim Mehani & Shpëtim Avdyli (VIDEO)

0
Emisioni Kandili transmetohet në • Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30 • Kanal 10: në ora 03:30 • Mesazhi.com: në ora 23:00

19. Finishi i garës – Rijad Imeri & Fahrudin Hashani (VIDEO)

0
Emisioni Kandili transmetohet në • Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30 • Kanal 10: në ora 03:30 • Mesazhi.com: në ora 23:00

18. Lehtësimi – Adnan Shala & Bedri Syla (VIDEO)

0
Emisioni Kandili transmetohet në • Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30 • Kanal 10: në ora 03:30 • Mesazhi.com: në ora 23:00