Kur e keqja kthehet me të mirë

0
Hiç më larg se para një viti, u ngritën hindusët e Indisë kundër muslimanëve duke djegur Xhamitë e libraritë e tyre, duke i persekutuar...

Mbi 100 vite burg për bandën që tentoi të grabiste Mezut Ozil

0
Një grup banditësh të armatosur që terrorizuan Londrën me një sërë grabitjesh përfshirë edhe tentativën për të vjedhur yjet e Arsenalit, Mezut Ozil dhe...

Akuzohet imami në Francë për deklaratën se Erdoğan administron pandeminë më mirë se Macron

0
Autoritetet franceze po zbatojnë projekte për eliminimin e separatizmit të ashtuquajtur, i cili ka goditur komunitetin musliman në vend, ndërsa një shembull është rasti...

A po shkon Suedia drejt një katastrofe? Pamje nga Stokholmi, parqet dhe restorantet plot...

0
Kafenetë, baret dhe restorantet në Suedi vazhdojnë të jenë plot me njerëz, ndonëse numri ditor i vdekjeve në vend, prej koronavirusit vazhdon...

Vizita Virtuale në Mekë, Medinë dhe Xhaminë Aksa në Ramazan

0
Muslimanët nga e gjithë bota mund të bëjnë vizita virtuale në vendet e shenjta në Mekë, Medinë dhe Kuds (Jerusalem) në muajin e shenjtë...

Ekstremisti danez djeg Kuranin, shpërthejnë protestat kundër veprimit të tij

0
Një qytetar ekstremist danez ka djegur librin e shenjt Kuranin në mes të një rruge në Malmo të Suedisë..

Për të marrë shtetësinë daneze duhet të deklarosh besimin fetar

0
Partia Popullore e Danimarkës ka kërkuar bërjen të detyrueshme deklarimin e besimit fetar për ata që duan të marrin shtetësinë daneze. Partia e paraqiti këtë...

Unioni Botëror i Dijetarëve Muslimanë reagon ndaj Egjiptit

0
Sekretari i Përgjithshëm i Unionit Botëror të Dijetarëve Muslimanë, Ali Muhyiddin al-Qaradaghi tha se në Egjipt po përjetohet një tagjedi e madhe...

Kryeministri i Kanadasë: Myslimanët janë viktimat më të mëdha të terrorizmit

0
Kryeministri i Kanadasë Justin Trudeau para ca kohësh është përgjigjur në pyetjet e qytetarëve në emisionin e inçizuar në Asamblenë e qytetit...

Protesta në Gjermani: S`na detyroni dot të bëjmë vaksinën!

0
Mijëra vetë protestuan në qytetet e mëdha gjermane kundër kufizimeve të jetës publike. Në disa vende, pati pjesëmarrje edhe më të madhe...