Shenjat fizike që tregojnë se jeni nën presion…

0
Simptomat e stresit: Shenjat fizike që tregojnë se jeni nën presion. Charlotte Watts, nutricioniste dhe eksperte, beson se nutricioni luan rol të rëndësishëm në atë...

​Pse kemi erë të keqe kur zgjoheni nga gjumi?

0
Edhe pse një nga arsyet logjike është se nuk i keni larë dhëmbët për rreth 8 orë, ka faktorë të tjerë që mbështesin këtë...

Lidhshmëria e migrenës me sëmundjet e tjera

0
Hulumtimet kanë treguar se migrena nuk shfaqet si shkak i ndonjë sëmundje tjetër mjekësor. Por ajo është e lidhur me një numër të sëmundjeve. Lidhja...

Përdoreni limonin për të eliminuar dhembjen e gjunjëve

0
Dhembja e gjunjëve është problem i shpeshtë dhe mund të shfaqet te njerëzit e të gjitha moshave. Mund të jetë i shkaktuar nga ndonjë lëndim...

Alarmante! Nëse keni këto shenja, keni më shumë se një ‘të ftohur’!

0
A është vetëm një e ftohur apo diçka tjetër? Është e lehtë për të diagnostikuar veten me ‘një të ftohtë’ kur ndiheni keq. Por një i...

Problemet shëndetësore që shkakton gjumi i tepërt

0
Gjumi është shumë i rëndësishëm. Ai ndihmon trupin të rifurnizohet me energji. Por personat që flenë më shumë se 10 orë në ditë, në...

Ftoi, ilaçi vjeshtor që shëron shumë sëmundje

0
Ftoi është një pemë frutore e viseve të ngrohta, ndërsa farat e tij përdoren gjerësisht në mjekësi për të prodhuar ilaçe. Njerëzit e përdorin ftoin...

Ja 7 Shenjat e hershme paralajmëruese të kancerit të zorrës së trashë…

0
Shumë tumore anale mund të gjenden herët në rrjedhën e sëmundjes. Për fat të keq, disa tumore anale nuk mund të shkaktojnë simptoma deri...

Rritet numri i kosovarëve të prekur me kancer

0
Për nëntë muajt e parë të këtij viti, 1278 kosovarë janë diagnostikuar nga sëmundja e kancerit. Numër ky më i lartë për 363 raste. Kështu...

Ja 3 mënyra natyrale për të pastruar pllakëzat dhe gurëzat e dhëmbëve në kushte...

0
Formimi i pllakëzave nga ushqimet dhe bakteret mund të veshë dhëmbët me një shtresë më ngjyrë dhe kjo mund të çojë në dëmtim të...