“Turqia është model se si të ekzistojmë si musliman në botën moderne”

0
Şule Albayrak, eksperte në sociologjinë e fesë, thotë se Turqia, me rimëkëmbjen e saj nga grusht shteti i vitit 1997 që shenjestroi muslimanët, ofron...

“Mos i bëni padrejtësi vetvetes në to!”

0
https://youtu.be/Ar4uBOprB1k

Mos e harro mirësinë e Zotit ndaj teje

0
https://www.youtube.com/watch?v=CAV7njaOPeA

Fidaim ef. Fazliu – Lexone Islamin të tërin!

0
https://youtu.be/Urfxo0DYRF8

Naci: Gruaja 150 kg, mbaroi familja!

0
Elvis Naci, imam në Tiranë, në një ligjeratë të postuar në rrjetin Youtube ka sqaruar për rendësinë e mirëmbajtjes së vetës në jetën bashkëshortore....

Qesharake: Kështu reagon bebi kur e sheh babain komplet ndryshe në pak sekonda (VIDEO)

0
Si reagojne femijet ndaj ndryshimeve te dukshme dhe te atyperatyshme? Nese doni te qeshni me ze, shikojeni videon deri ne fund, se si bebeja reagon...