Omeri r.a – Omeri gjatë rinisë së tij (episodi 1 me titra shqip)

0
Drama televizive “Omeri” është një film serik – historik i prodhuar dhe transmetuar nga MBC1 dhe drejtuar nga Hatem Ali. I bashkëprodhuar nga Katar TV,...

Egzon Ibrahimi – Sheqerkat e Bajramit

0
https://youtu.be/Yon7CWS_LHk Organizator: AKEA Teksti dhe muzika: Fatmir Muja Orkestroi: Agon Neziri Videorealizimi: Xhevat Tahiri - Ask Jack

Çfarë do të thotë në të vërtetë “Allahu Ekber”?

0
Nuk do ta harroj kurrë ditën kur një veteran i ushtrisë së SHBA-ve që kishte luftuar në Irak, përqafoi islamin në xhaminë ku shërbeja...

“Emri Allah” nga Ylber Aliu (Zoti e mëshiroftë)

0
https://youtu.be/7GV75WhnVS0

3 histori nga Kur’ani prej të cilave mësojmë shumë

0
Nga miliona incidente që kanë ndodhur përgjatë historisë njerëzore, Allahu ka zgjedhur disa prej tyre për t’i përcjellë në Kur’an. Sigurisht që këto histori...

A do t’a fitojë garën Hfz. Egzon Ibrahimi?

0
https://youtu.be/JLWrUSikn24

RTK e “zhduke” nga pamja Xhamine 4 Llullat

0
Të gjitha që kanë kaluar nëpër Prishtinë kanë dëgjuar për lokacionin më të vjetër në Prishtinë, për vendin e quajtur “4 llullat”. Kjo pjesë...

Unë nuk jam arabe, jam myslimane

0
https://youtu.be/wjDIwfHU9V0

Dialogu i nxehtë ndërmjet Lapsit dhe Gomës

0
Goma i tha lapsit: Si je o shoku im?! Lapsi i'a ktheu me nervozë: Unë nuk jam shoku yt...Unë të urrejë ty!! Goma e habitur dhe...