Girl in a jacket

Kura natyrale që ju shpëton nga kolla

0
Kollitjet janë mënyra e trupit për pastrimin e sistemit të frymëmarrjes. Duke qenë se kollitjet zakonisht janë një veprim i pavullnetshëm, ato shërbejnë si...

Përdorimi i detergjentëve dëmton dhe ul funksionin e mushkërive, po aq sa duhanpirja

0
Përdorimi i detergjentëve apo produkteve të tjera të pastrimit mund të dëmtojnë mushkëritë, po aq sa duhanpirja. Të qenët në kontakt të vazhdueshëm me këto...

Keshilla që mund t’ju vlejnë, si të qëroni qepen pa lotuar…..

0
Ka një shprehje, e cila thotë që dashuria kalon nga stomaku. Aftësitë në kuzhinës janë të domosdoshme për të gjithë – nga njerëzit që...

Limoni në vend të ilaçeve

0
Lëngu i limonit është antioksidant i mahnitshëm dhe është i mbushur me vitamina B, C, kalium, karbohidrate. Disa ekspertë të mjekësis rekomandojnë konsumimin e lëngut...

Organizata ‘Human Care’ ka filluar projekin “Mjeku në shtëpi”

0
Gjatë muajit qershor Organizata ‘Human Care’ ka filluar implementimin e projektit ‘Mjeku në shtëpi’ të financuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Instituti i Shëndetësisë: Kosova nuk ka koronavirus

0
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka bërë të ditur se deri tani në vend nuk është raportuar asnjë rast...

7 të mira nga lëngu i limonit

0
Tashmë të gjithë e dimë se limoni nuk gjen përdorim vetëm në kuzhinë. Përfitimet për shëndetin nga limoni duket se janë të mëdha, dhe preferohet...

Modifikohet virusi që lufton kancerin

0
Një ushtar mikroskopik do të luftojë kancerin me ndihmën e gjenetikës. Studiuesit e Universitetit të Gjenevës dhe Bazelit kanë arritur që të modifikojnë një virus...

Rreziku që ju kanoset nga aspirina

0
Marrja e dozës së ulët të aspirinës për të parandaluar sëmundjet e zemrës shoqërohet me një rrezik në rritje të gjakderdhjes në...

Video që ju bën ta lini duhanin: Dallimi mes mushkërive të shëndetshme dhe atyre...

0
A dëshironi ta dini se çfarë me të vërtetë i bëjnë cigaret trupit tuaj? Kjo video tronditëse e tregon dallimin mes mushkërive të një duhanpirësi...