OBOZITETI-TRAJTIMI NATYRAL

0
1- Duke lëvizur, caktuar kohë për aktivitet çdo ditë. Nëse këtë nuk mund ta arrini ka alternativë. Plus e kryeni njërin nga obligimet prioritare...

Nese keni problem me shpinen, ja si te veproni (FOTO)

0
Qëndrimi në pozicion të drejtë na jep shëndet të mirë, dhe ju ndihmon të dukeni më të rinj. Megjithatë, përkundër të gjitha përfitimeve, shumica...

Nëse keni probleme me shpinën, veproni kështu – Foto – Instruksione

0
Qëndrimi në pozicion të drejtë na jep shëndet të mirë, dhe ju ndihmon të dukeni më të rinj. Megjithatë, përkundër të gjitha përfitimeve, shumica...

KUR NUK DO TË KEMI NEVOJË PËR ILAÇE?!

0
Mesatarja & Arti i ekuilibruar: Është vështirë të identifikohet, preferohet apo përcaktohet moderimi në apetitet dhe dëshirat për ushqim, mardhënie intime apo pasionet tjera, për...

A NDIKON SPIRITUALITETI NË SHËNDET?

0
Spiritualiteti është mënyra si të gjendet kuptimi i jetës, shpresës, rehatisë dhe paqes së brendshme në jetë. Shumë njerëz e gjejnë spiritualitetin nëpërmjet fesë....

DEMENCA, TRAJTIMI NATYRAL

0
Në fakt, demenca (dementia) përshkruan një grup simptomash që përfshijnë humbjen e kujtesës afatshkurtër, konfuzionin, paaftësinë për zgjidhjen e problemeve, pamundësinë për të përfunduar...

Hurmat, minierë vitaminash për organizmin

0
I njihni hurmat e Arabisë, frutin që dietelogët e konsiderojnë si minierën e vitaminave. Ky frut është shumë i shëndetshëm dhe përmban, kalcium, hekur, magnez,...

Dhjetë shprehitë që e shkatërrojnë trurin

0
Truri ynë është organi më i rëndësishëm në trupin tonë, duke kontrolluar gjithçka që bëjmë, si frymëmarrja, ecja, ngrënja, fjetja etj. Truri është procesori...

OSTEOPOROZA-TRAJTIMI NATYRAL

0
Osteoporoza është një sëmundje kockore për shkak të mungesës së kalciumit. Si rezultat kockat humbin forcën dhe dendësinë. Njerëzit zakonisht nuk janë në dijeni...

ADRENALINA DHE NORADRENALINA (fitnesi natyral)

0
Adrenalina dhe noradrenalina janë katekolamina që luajnë rol të madh në rregullimin e 'botës së brendshme' të organizmit nga truri. Noradrenalina (sinonim me norepinefrinën)...