Shifrat e Eurostat: Shqiptarët jetojnë për t’u ushqyer

0
Konsumi i lartë i bukës dhe brumërave është një shenjë e varfërisë dhe e nivelit të ulët të të ardhurave që siguron...

Dy motra nga Kosova vdesin në aksident trafiku në Gjermani

0
Dy shtetase kosovare kanë humbur jetën ditën e djeshme në një aksident rrugor në Gjermani. Sipas mediave gjermane, viktimat...

Ministri Shala urdhëron verifikimin e secilit produkt që tregtohet në Kosovë

0
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala ka urdhëruar Inspektoratin e Tregut të MTI-së që në bashkëpunim me inspektoratet komunale të bëjnë...

Gjykata franceze gjobit bankën zvicerane UBS me 3.7 miliardë euro

0
 Gjykata franceze ka urdhëruar Bankën zvicerane UBS të paguajë 3.7 miliardë euro gjobë për shkak se ka ndihmuar klientën e pasur francezë...

Viti 2019 i jep fund kodeve të huaja telefonike

0
Kosova përfundimisht në fillim të vitit 2019 pritet të bëjë largimin e të gjitha kodeve të huaja telefonike dhe të përdor vetëm kodin telefonik...

“Shtetet islame duhet të vënë kriptovalutën në përdorim mes tyre”

0
Nevojitet themelimi i një sistemi të përbashkët kriptovalutor mes shteteve islame, pasi dollari është shndëruar në një mjet ndëshkues, thotë kryetari i Forumit Ndërkombëtar...