Bizneset që do t’u lejohet veprimtaria në fazën e dytë, vazhdon hapja graduale e...

0
Tregtia me pakicë, gastronomia dhe floktarët janë disa nga llojet e bizneseve që do t’iu lejohet ushtrimi i aktiviteteve në fazën e...

Turqia cakton datën e fillimit të linjave të rregullta ajrore me Kosovën

0
Në një njoftim të Ambasadës së Kosovës në Turqi, bëhet me dije se ky shtet ka hapur kufijtë ajror e tokësor, por...

Mbi 36 mijë biznese e rreth 152 mijë punëtorë aplikuan për të përfituar nga...

0
Janë rreth 152 mijë punëtorë të kompanive të ndryshme private në Kosovë, që deri më sot kanë bërë kërkesë për kompensim të...

Qeveria Hoti paralajmëron uljen e pagave në sektorin publik

0
Zëvendëministri i Financave Agim Krasniqi, ka folur për mosratifikimin e pesë marrëveshjeve ndërkombëtare nga deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Ministria jep lajmin e mirë për ata që ende s’i morën 170 euro dhe...

0
Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka deklaruar se komisioni është duke punuar me një intensitet të shtuar në verifikimin e kërkesave të...

Qeveria Hoti ua heq 30 eurot pensionistëve që i morën 3 muaj radhazi me...

0
Në vend të 120 eurove, sa merrnin përfituesit e skemës së pensioneve nga muaji mars me vendim të Qeverisë Kurti, pensionistët sot...

Lira turke arrin vlerën më të lartë ndaj dollarit amerikan në 6 muajt e...

0
Lira turke ka vazhduar forcimin e saj kundrejt dollarit amerikan të hënën, duke arritur vlerën më të lartë në gjashtë muajt e fundit, në...

Telekom Srbija hyn në fazën e dytë të tenderit për blerjen e IPKO-s

0
Siç ndodhi edhe në rastin e Telekom Albania, Serbia po kërkon mënyra si të sundojë ekonomikisht hapësirën ekonomike të shqiptarëve. Mediat serbe...

Pa rishikim të buxhetit, punëtorët s’do t’i marrin nga 170 euro

0
Asnjë masë e Pakos Emergjente Fiskale nuk do të zbatohet pa u rishikuar buxheti i këtij viti në Kuvendin e Kosovës.Po kështu...

Kur pritet t’u mundësohet qytetarëve tërheqja e parave nga Trusti?

0
Pritet të kalojë një periudhë disa javore para se në Kuvendin e Kosovës të hidhet në votim Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike, i...