n’PIKETË – Njeriu qenie shumë dimensionale (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NlPWgIf10lI] Emisioni n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Njeriu qenie shumë dimensionale Ligjërues: Vladimir Kera

#KANDILI – Kthimi në origjinë (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7jo1L3QtxDQ] Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Kthimi në origjinë Ligjërues: Sadush Tahiri

#KANDILI – Durimi shije e hidhur, kujtim i ëmbël (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Jzx2M1qs2vU] Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Durimi shije e hidhur, kujtim i ëmbël Ligjërues: Ferid Piku

n’PIKETË – Reflektime në kohë Pandemie (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uuPNhENAPoQ] n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Reflektime në kohë Pandemie Ligjërues: Hysamedin Abazi & Halil Avdulli

n’PIKETË – Pasojat shëndetësore dhe ekonomike të Covid 19 (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4YyCopgLBbY] n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Pasojat shëndetësore dhe ekonomike të Covid 19 Ligjërues: Vildane Goga Çmega & Mexhit Sallauka

n’PIKETË – Pa shpresë nuk ka jetë! (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5ZyJoSflZ9I] n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Pa shpresë nuk ka jetë! Ligjërues: Fahrudin Hashani - Sadik Avdiu - Shpetim Avdyli

#KANDILI – Ai është Zot në qiell dhe në tokë (VIDEO

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9njLDvjxLvM] Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Ai është Zot në qiell dhe në tokë Ligjërues: Hysamedin Abazi & Ferid Piku

Ne kohe te veshtira, ibadeti eshte mesim dhe paralajmerim per jeten tone

0
Prof Dr Mehmet Görmez 4 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=5qOFSbZ_c0s?cc_load_policy=1&w=560&h=315]

Mevlan Kurtishi – Sa herë (ILAHI)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Up25rkS-iJQ]

Nusret Kurtishi – Sonte falet teravia (ILAHI)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=U0u_kI-9d-I]