2 gjëra që tregojnë se telefoni është duke ju bërë…

0
2 gjëra që tregojnë se telefoni është duke ju bërë "budalla".Kur dilni në rrugë do shikoni njerëz që shikojnë telefonin shumicën e kohë. Disa...

Apple fillon prodhimin e iPhone 8

0
Apple tashmë ka filluar prodhimin e tre celularëve iPhone të cilët do t’i prezantojë në shtator, thuhet sipas një raporti. Raportet e mëparshme thoshin se...

WhatsApp me 1 miliardë përdorues brenda ditës

0
Një vit më parë WhatsApp kishte 1 miliardë përdorues brenda muaji, ndërsa sot përdoret nga 1 miliardë persona brenda ditës. Kjo shifër e jashtëzakonshme u...

Ekspertët tregojnë se si bankomatët mund të vidhen për 5 minuta! (Video)

0
Bankomatët është shumë e lehtë për tu hakuar dhe kjo mund të bëhet për vetëm pesë minuta, ka thënë një eksperte sigurie. Siç shkruajnë mediat...

Samsung: Note 8 del me 23 gusht

0
Deri më sot ka qënë datë e përfolur por tashmë është zyrtare nga Samsung. Galaxy Note 8 do të dalë më 23 gusht. Ai është...

Lamtumirë qeramikë!

0
Janë pjesa më unike e shtëpisë, dhe nuk mund të ndërrohen aq thjeshtë sa mobilet. Qeramika në anën tjetër identifikon stilin e biznesit apo...

You Tube “pengon” personat që kërkojnë video të ISIS-it

0
YouTube ka thënë që do të ri-orientoj personat të cilët kërkojnë “propagandë të dhunshme ekstremiste” dhe do t’ju ofroj video të cilat e dënojnë...

A duhet lënë bateria të harxhohet plotësisht për ta rimbushur?

0
Miti që bateria nuk duhet rimbushur përderisa ka ende energji brenda saj, rezulton të jetë jo i vërtetë. Sot shumica e baterive nuk harxhohet plotësisht...

Gabimi më i madh që bëni me iphone

0
Një nga gabimet më të mëdha që bëni me iPhone nuk duket në fakt si i tillë, por si i dobishëm. Por miliona njerëz që...

Më shumë se vetëm 5 arsye për të blerë Renault Megane të ri?

0
Me më shumë se 20 vjet pas lansimit fillestar të Renault Mégane, modelit i cili është shitur mbi 6.5 milionë njësi në mbarë botën,...