A lejohet t’i uroj ithtarët e librit për festat e tyre

0
Nga: Shejh Feisal Meulevij Pyetje:”Unë jam një student mysliman dhe po mbroj doktoraturën në Gjermani. Falënderoj Zotin sepse jam mysliman praktikant, përpiqem ta mbaj fenë,...

Çfarë është psikologjia sociale?

0
Psikologjia sociale është një përpjekje për të kuptuar sesi ndikohen mendimet, ndjenjat dhe sjellja e njerëzve nga prania aktuale, e imagjinuar dhe e nënkuptuar...

Binak Gashi u zmbraps, thirri protestën kundër Xhamisë e nuk mori pjesë (VIDEO)

0
Në Prishtinë sot një numër i vogël i qytetarëve kanë protestuar kundër ndërtimit të xhamisë së madhe në Prishtinë. Ndonëse disa protestues thoshin se...

Babai të birin, i biri prindërit e motra gjithë familjen – 6 vrasjet tragjike...

0
Të shumta janë rastet e vrasjeve që ndodhën gjatë kohës së fundit në vend. Por, gjatë vitit 2020 pati edhe shumë raste të vrasjeve...

Çfarë po ndodh në Siberi .. Dhjetra vrima shfaqen papritur në madhësinë e një...

0
Kohët e fundit është duke shfaqur një fenomen natyrorë që shkencëtarët e konsideruan si më të çuditshmin në Tokë, në Siber veri-lindje të Rusisë...

Hoxhë Husamedin Abazi reagon ndaj shkrimeve në disa portale, i quan shpifje dhe joobjektive

0
Në marshin qytetar të organizuar në Prishtinë në përkrahje të popullit palestinez i cili po terrorizohet nga Izraeli në Rripin e Gazës, morën pjesë...

Ja fotoja e vërtetë e Profetit Muhamed

0
A e dini se?! Kur'ani e triumfoi të drejtën e një hebreu përmbi vetë Profetin Muhamed a.s.. Ai ishte lidhja e fundit e tokës me qiellin....

Imami kosovar në Gjermani organizon xhematin, rinovon shtëpitë dhe kishën e fshatit të prekura...

0
Xhamia Shqiptare “Ebu Hanife“ nga Troisdorfi i NRW-së nën organizimin e kryesisë dhe Imamit Bedri Syla realizuan me sukses aksionin humanitar në fshatin Zweifall...

Distanca më e keqe ndërmjet dy personave mund të jetë keqkuptimi

0
Distanca më e keqe ndërmjet dy personave është keqkuptimi, sidomos kur ai është ndërgjinor. Ajo që shkruajmë këtu mund të vlejë për shumicën, por jo për të gjithë...

Intervistë ekskluzive me Kryetarin e Institutit të Mendimit Islam, Mehmet Görmez

0
Shkenca shpjegon, feja jep kuptim 19 maj 2020 Kryetari i Institutit të Mendimit Islam Prof. Dr. Mehmet Görmez iu përgjigj pyetjeve të portalit “Mesazhi.com” nga Kosova. Profesor,...