Policia: Vizita e zv/presidentit Biden kaloi pa asnjë incident

0
Policia e Kosovës, ka njoftuar përmes një komunikate për media se vizita e zëvendëspresidentit amerikan, Joe Biden, në Kosovë ka kaluar pa asnjë incident. Policia...

Çfarë është veshja islame ?

0
  Kjo është një pyetje interesante, dhe që ka shumë përgjigje, varësisht kë pyesni. Veshja islame është rroba e veshur nga njerëzit e besimit islam,...

Efektet kuruese të qumështit të bletës

0
Të gjitha sëmundjet që shëron qumështi i bletës Qumështi i bletës është tonik, energjik, antiseptik (kundra mikrobeve), etj. Ai është mjaft pozitiv për shëndetin dhe...

Itali, aeroplani huq pistën, del në autostradë

0
Një aeroplan transportues ka huqur pistën gjatë aterrimit në një aeroport në verilindje të qytetit Milano në Itali dhe përfundoi në një rrugë lokale,...

The Hottest Hairstyle at Fashion Week Is Not on the Runways

0
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt...

Village Roadshow Entertainment Secures $480 Million

0
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt...

How Grand Theft Auto hijacked the entertainment industry

0
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt...

Apple TV is finally changing the living room

0
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt...

Lenovo Introduces Its Best Entertainment Tablets Yet

0
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt...

Margaret Cho Designs Solitaire Jumpsuit For Betabrand

0
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt...