Këto janë top 10 makinat e Mercedes Benz

0
Prodhuesi gjigand i veturave “Daimler Benz”, mbetet edhe pas 138 vjetëve të ekzistencës një nga liderët kryesorë në botën e makinave. S`ka hamendje se “Mercedes”,...

Makinat e së ardhmes: Me “tru peshku”

0
Nuk duket se është e largët dita kur makinat pa shofer do të zotërojnë rrugët. Një pikë referimi për një lëvizje të automatizuar më të...

Makina e parë e Turqisë do të sigurojë jetë më të gjatë të baterisë

0
Makina e parë e prodhimit vendor të Turqisë do të ketë një jetëgjatësi më të madhe të baterisë sesa konkurrentët e saj, thanë prodhuesit...

Kështu ndizet makina kur i harxhohet bateria, pa pasur nevojë ta tërhiqni

0
Problemi me ndezjen e veturës në çelës është një ndër më të zakonshmit për ngasësit e veturave, e sidomos në periudhën e dimrit. Në të...

Kështu pritet të duket BMW M3

0
Fansat e BMW-së duket se po mësohen dalëngadalë me pamjen e re stilistike që kompania po e përdor në makinat e reja të saj. Kështu...

Marka më e re mahniti botën me një veturë të re

0
Prodhuesi Korean Genesis ka prezantuar një Coupe elektrik nën emërtimin X. Genesis X është një makinë koncept me të cilën marka premium në pronësi të...

Cilat janë vendet evropiane me rrugët më të mira?

0
Cilësia e infrastrukturës rrugore në Evropë varion, e kjo temë në media shpesh nxit debat. Ekzistojnë shumë hulumtime për cilësinë e rrugëve në vendet evropiane. Të...

Makinat e policisë më të mira në botë (Foto)

0
Një listë gjithëpërfshirëse e makinave të policëve më të mrekullueshme në botë, nga Lambosi në Caparos është përgatitur nga TopGear. Në këtë listë bëjnë pjesë...

Në garazh për 28 vjet: Arsyet pse ky Mercedes S-Class W126 vlen 100 mijë...

0
Dihet pak se makinat evropiane, veçanërisht klasike të viteve ’80, gëzojnë një status kulti në Japoni. Arsyeja më e rëndësishme për këtë fakt të...

Truqet e thjeshta që iu ndihmojnë parandalimin e avullimit të xhamave në makinë

0
Mëngjeset mund të jenë të vështira për t'u përballuar dhe dimri gjithmonë i bën ato më të ashpra, sidomos nëse jeni me makinë dhe...